miercuri, 30 ianuarie 2013

2849.Ce și cum va decurge viața lumii în continuare

  Că vom fi și vom progresa înspre ceea ce ne cere EL să ajungem. Dar sîntem între oameni și asta ne și dorește să nu-i părăsim, ci împreună cu ei. Viețuim cumsecade și căutăm să fim cu EL și ne va avea grija. Într-adevăr vom mai călca și-n străchini o vreme, de nu sîntem corecți în toate și-i greu. Să ne tot izolăm iar nu-i corect și-i pe scurtă vreme, e totuși cu EL de aflat calea bună.
  De a fi cumva mai pașnici și oarecum mai puțin totuși vizibili, e o cerință. Imediată de păstrare a unei distanțe, că lumea nu-L știe mai defel și-i greu de povățuit. Creăm probleme și mirare, mai bine o vreme mai pe NV și cu EL cum ne îndrumă. Lăsîndu-ne în pacea LUI, chiar de ni se va părea că nu sîntem pricepuți. Să ne vedem de drum, nepăsători cînd nu sîntem solicitați, de altfel să fim atenți.
  Și de ajutor oricui ne solicită, e un altfel de viețuire o vreme pînă va hotărî EL. Ce și cum va decurge viața lumii în continuare. Sigur vom avea continuare printre oameni, dar ne vom afla mai mulți calea, conlucrînd și cu ceilalți mirați o vreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu