marți, 22 ianuarie 2013

2795.Să nu ne tulbure viața și așa foarte agitată

  Că nu-i accesibilă cunoașterea tărîmului celălalt, să mergem în excursie plătită. Să spunem organizată de ONU, pe plan mondial după un plan riguros aprobat SUS. Ehei aici e chichița, SUS nu se duce nimeni cu recipisa pentru aprobare, încă. Papa nu-i competent, iar EL o făcut în așa fel să nu străbată nici o iotă de dincolo aici. De aici dincolo se știu multe, cu fiecare decedat se tot transmit acolo știri.
  De ultimă oră din lumea viilor și EL E Singurul din CER ce doar de vii se ocupă. Are și-n acea lume a morții un reprezentant fidel LUI, dar nu se vrea nici o știre. Să ne parvină, să nu ne tulbure viața și așa foarte agitată și cu preocupări nedrepte. LUI și nouă și fără acea cunoaștere ce ne-ar și mai înstrăina de viața asta. Ce ni se pare incorectă, doar că nu-L știm bine și nu ne comportăm omenește.
  Cum trebuie între noi, ci imorali și fără binele mereu între oameni. Ci mai bine unii se comportă față de amintirea celor duși și cu cîtă atenție nu toți. Își pregătesc trecerea din timp, cu toate că fiind nedrepți și fără EL, nu știu dinainte. Ci aproximează ca toată viața în neregulă trăită, ne știindu-L bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu