vineri, 13 aprilie 2012

1286.Învrednicesc

   Chiar de încercăm să ne sustragem ofertei SALE de colaborare, nu reuşim, ne împiedică în diverse feluri, iar de o doreşti şi te implici, tot e o încercare ce n-o ştii şi-n timp o cam încurci. Neînvăţat cu EL, dar cine-i cu ştiinţa SA printre oameni, om? Cred că nimeni, şi-i greu începător în faţa SA şi aşa perspicace şi atotştiutor şi anticipează acţiuni şi vorbe şi gînduri, e greu. E aspru şi drept.
   Este o vorbă că pe unii îi alege de buni şi pe alţii de răi ce-s, astea-s concluzii pămîntene, nimeni nu ştie aprecierea SA pe ce se bazează, nu-L ştim mai defel, tot învăţăm cît ne dă voie şi-L pricepem. Se spune iar că la om totul e posibil, o fi dar în rele şi urîte, da, că-n bune nu se prea vede vreo realizare mai acătării. În schimb sigur la EL totul e posibil şi de ne închipuit omului, care-i limitat chiar de are gîndire şi spirit Divin. e pămîntean nu extraterestru.
   Creştinismul are grijă să se afirme cam după 500 de ani de la timpurile ce le evocă în nt, ca nimeni să nu-l mai conteste după 500 de ani, nimeni, nu mai existau martori sigur şi orice minciună nu mai poate fi conestată, ce şarlatanie! Cu toate că atît contestarea cît şi impunerea creştinismului se face cu vărsare de sînge de ambele părţi, aiureli deşarte ce nu ţineau cont de EL şi de morală, ca şi azi.
   Într-adevăr cine nu are credinţă, stimă şi nu-L ştie pe adevăratul Dumnezeu, Creatorul şi se ia după nedrepţii mincinoşi din nt, va fi părăsit de Divinitate şi va suferi şi suderă el şi familia sa. Se ştie că omul nu poate trăi fără să se închine la ceva, orice, de asta s-a şi profitat spurcîndu-l cu nt, ce-i un fals tratat total minciunos şi iluzoriu, bun pentru aiuriţi şi gură cască.
   Înnebuniţi de atîta părăsire din partea SA, evreimea în timpul trecut se plîngea că nu are parte cît de cît de o viaţă niţel mai dulce. Au avut de toate cele şi la EL tot nu s-au întors nici acuma cum vrea EL.
   Ca şi vulpea din fabula cu viţa de vie, aşa şi nedrepţii comentează că Divinitatea nu-i lasă aproape, să se îndrepte din imoralitatea şi lipsa LUI Dumnezeu cel adevărat din viaţa lor. Şi îL vor afla corect, dar ei trebuie să facă primii paşi spre îndreptarea dorită de SUS, tuturor oamenilor de pe Pămînt şi strugurii nu vor mai fi acri ci se-ndulcesc, de oamenii nedrepţi se învrednicesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu