marți, 25 septembrie 2012

2037.Între oameni morală, dreaptă și aflîndu-L

   Și ei părinții au ceva de dus la îndeplinire cît trăiesc, să ne îndrumeze pe calea corectă. Ce-o cred ei, calea adevărată, morală între oameni și dreaptă, aflîndu-L, corect. Cît mai corect, doar de EL ne îndrumă și simțim asta noi tinerii, e altă treabă, doar atunci. De nu, să nu-i contrăm în aceste direcții pe părinți niciodată cît vor fi. Ci să-i urmăm, cît mai corect posibil.
   Că de nu, părinții, văzîndu-se ne ascultați, pot apela la EL direct și se schimbă foaia. Cu EL nu-i de glumă și îndreptarea va lua alte forme mai altfel și se va face. Cum? Veți vedea, mirîndu-vă că se poate și nu știiați asta, dar se poate cu costuri pentru voi. Că pe părinții nu ia-ți  ascultat la timp și acum plătiți și faceți ce trebuie.
   Cum s-ar zice și cu banii luați și bătuți și ne mîncați, asta că minte de vînzare nu-i. Încă pe piața Pămîntului, gestionat de EL, Dumnezeu Unic, CEL Viu pentru noi vii. De nu se înțelege de vorbă bună și vreți neapărat constrîngerea evidentă. Se coboară din pod pedeapsa pentru îndreptarea strîmbelor de tot felul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu