joi, 20 septembrie 2012

2011.E fără milă dreptatea cînd nu-i mințită, ca azi

   Dreptul nu e numai o știință înaltă, ci și o forță vie ce răstoarnă nedreptatea de n-o mai vezi. N-o mai auzi, pînă-și revine să fie cum trebuie, nu-i încotro! E fără milă dreptatea cînd nu-i mințită, cum e azi în lume și nedreptatea prosperă. Pe toate planurile vieții umane. De asta și nevoile-s pe lume atît de sîcîitoare, doar se vor cuminți oamenii. Lăsîndu-și apucăturile ce le aduc numai deservicii, în viață și-ntre oameni.
   Și-n caz de neînțelegeri între convingerea ta și datoria în fața societății, soluția e demisia. Ori de nu, făcînd rele, pușcăria, că unde nu-i minte, să se cumpere. Că altfel viața ni se pare mai fragilă ca porțelanul, de nu ne intră mințile în cap. Și nu numai social să fii cum trebuie, dar și-n fața SA să cauți, cum potem.
   Să ai puterea în mîini nu-i o mare bucurie, de nu știi să fii stăpîn corect pe ea. Și se răzbună, de te miri cum de o ieșita așa o dandana uneori. Lumea-i anume sortită să nu-și dea seama, pe mîna ei, crede, că-i din vina ei, aiurea. Toate-s de SUS foarte bine calculate să se îndeplinească îndreptări dureroase chiar în lume.
   Numai de vom avea atîta minte în continuare, și să ținem corect legătura cu EL continuu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu