marți, 9 aprilie 2013

3105.Îndelungată păsuire oarecum, îndurată și de EL, dar e timpul pornirii dezmeticirii

  Cu tot avîntul cunoașterii pe plan mondial, cam în orice domenii omenește cum putem. Limitați, fără EL și în nedreptatea lumii actuale, nu putem relaționa cu EL. Deoarece cei mai destoinici dintre noi, ce-s în față propulsați, în fața SA nu-s corespunzători. Nu fac nici cît o ceapă degerată, de nu-s cum trebuie între oameni și să-L știe cu respectul cuvenit.
  E bai mare, din așa dilemă degrabă nu vom ieși, de nu vom consimți că Spiritul. Conduce totul și nu rațiunea și cîte alte închipuiri deșarte, nouă și-n legătură cu EL și noi. Implicînd o cunoaștere schimbată cum trebuie de acum înainte, nu deodată, Dar de luat serios în calcul, dezbătută ferm și clar, fără alte tărășenii nedrepte LUI și nouă. Fiind porniți nu pe greșite căi, ci cu dreptatea SA mereu în față viețuind.
  Modificîndu-ne integral și radical conduita față de existență, cum ne cum, asta e. Așa-i normal și să ne venim în fire, că-i greu după așa noian de minciuni și fărădelege. Îndelungată păsuire oarecum, îndurată și de EL, dar e timpul pornirii dezmeticirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu