luni, 29 octombrie 2012

2257.Așa-i cînd nu-i îndrumat corect, ci aburit

  Că omul nedrept e nefericit treaba lui, necorespunzător între oameni și-n fața LUI. Griji și necazuri, dezamăgiri și desnădejdii, și se miră că nu-i izbăvit. Așa-i cînd nu-i îndrumat corect, ci-i aburit de-o nedreptate perpetuă. Și nici azi nu-i mai brează lumea, ci se adîncește nelegiuirea împotriva LUI și a nostră. Se vede că așa ni-i hora cîntată de SUS, și-o jucăm că trebuie, pînă va hotărî EL schimbarea.
  Că ni se ascund ce nu merităm, se simte și cred nu se dorește a ști, mai simplu. Nu credem în nimic, eventual în oameni, și ei needucați, imorali și cîte și mai cîte. Tinichele de coadă au, în primul rînd ideea de Dumnezeu, le lipsește, ori e fals postată. Plătim pentru aceasta, dar nu contează mergem mai departe în neștire. Ne lipsește Baza vieții din societatea oamenilor, raportarea la EL mereu și necondiționat.
  Mulți își doresc să știe clar ce și cum sîntem noi ca oameni și ce trebuie să știm. Ce avem de făcut și despre EL, ce ne privește? Nu avem încă deschidere spre multe cunoștințe, încă aproximăm, ghicim, vai de noi. Și nedreptatea lumii, pune capac la toate, fierbem înăbușit, la focul SĂU, inconștienți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu