vineri, 22 aprilie 2011

Datoria

   Uni-s conştienţi alţii nu că au o datorie firească, normală la EL, în afara faptului că trebuie să vieţuiască să rodească în locul destinat lor pentru existenţa cu toate consecinţele vieţuirii normale, adică mai ceva pe deasupra ceva mai aparte cumva peste animalitatea înăscută, firească  normală ca la fiecare om, ceva de care nu scapi de bună voie, cît vei trăi, ceva ce te urmăreşte, revenind din cînd în cînd în viaţa ta, ca încercare într-o altă direcţie anume.
   Ceva cei obligatoriu să faci cumva, şi pînă la urmă vrînd nevrînd consimţi să faci, unii mai bine alţii mai puţin bine, depinde de fiecare şi de cerinţele LUI pentru fiecare, apropiaţii tăi vor observa o schimbare cu timpul, unii îşi vor explica cumva alţii nu, şi vei evolua cu viaţa ta normală plus noua preocupare  mai vizibilă ori ba.
   Da cred că va-ţi dat seama cumva, e o extra-preocuparea vieţii, ce uneori e spirituală şi poate porni şi din copilărie la iniţiativa apropiaţilor, a familiei, a unor întîmplări ce nu-s deloc întîmplătoare, alteori îs preocupări de "n" feluri şi unele chiar rare.
    Unii nu-şi află supra menirea niciodată, nu o pricep cînd trebuie, şi ratează întîlnirea cu EL, cu datoria cumva către EL, aceea vor umbla toată viaţa halandala, animale-om, chiar de vor fi normali în existenţă firească de nu au şi o altă preocupare care să-I Întregească nu vor fi cum vrea EL, şi vor suferi nemulţumiri cît vor exista pînă o vor  împlini cumva, pînă-n ultima suflare e timpul fiecăruia să se trezeasctă, cu folos ori nu şi pentru alţii.
   Uneori EL te vrea, mai altfel decît alţii cam ca tine, şi e posibil nouă preocupare într-un nou scop, nou şi ne mai întîlnit cu probleme pentru înţelegerea ta, şi poate şi a celor ce te cunosc şi poţi avea neînţelegeri în a te afirma şi împotrivire, rezistenţă din partea unora ce nu pricep Rostul tău în lumea creeată de EL.
   Franz Kafka : "primim toţi din partea divinităţii o sarcină a noastră. Divinitatea ne dă, sub diferite forme, numeroase prilejuri de a o îndeplini în cursul vieţii, dar de ea nu scăpăm ; tot la ea ne întoarcem, orbita pe care ne mişcăm, întîmplările care ne ies în cale, obţiunile care ni se oferă la ea ne trimit".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu