duminică, 27 februarie 2011

Omenirea

   Nu e civilizaţia umană în centrul vieţii în univers, cred nici în universul apropiat de pămînt măcar, nu ştim, sîntem  obstrucţionaţi de EL, pentru că nu-L ştim şi respecta cum vrea EL, şi nu merităm consideră EL şi consider că trebuie să ne revizuim atitudinea faţă de EL, orice ar fi.
   De asemenea poate pe glob sînt unele sisteme de convieţuire vitală mai interesante decît cel omenesc încremenit în nedreptate. Umanitatea nu-i unitară, diverse interese legate de cultură, credinţe, culte, viaţă socială, complexe de dezvoltare neînţeleasă şi nerespectată încă, etc. E nevoie de "echilibrarea dintre raţiune, simţuri şi instincte"(Michel de Montaigne).
   Nici cu instinctele noastre nu-i rezolvată problema, chiar consider că nici nu se vrea cumva, pentru că EL are influienţe deosebite asupra noastră, iar unii nu conştientizează deplin şi se trag concluzii eronate, pripite uneori, departe e adevărul ce ajunge să ne influieţeze viaţa cumva , şi nu-L luăm în calcul mai deloc, nefiresc de naivi sîntem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu