luni, 29 noiembrie 2010

Cam ce va urma

   În Vechiul Testament, spre final, EL, prin pooroci Ţefania (Sofonie), şi Maleahi, anunţă  Judecata finală, la care va supune întreaga lume la o înfricoşătoate îndreptare, şi pe aI LUI, zice că va veni  înintea LUI proorocul Ilie pentru aranjarea binelui pe pămînt, ca nu cumva, să fie un blestem pentru toţi, venirea SA .
   La apocalipsa după Ioan, isus va judeca aprig lumea, şi va hotărî ce urmază pentru toţi, complementar Satana va fi pe pămînt pentru răul final .
   Ei, nu-i aşa, nici o variantă nu-I în calculele LUI, pentru ce urmează în lume. EL, vrea o trezire în bine a lumii, adică va face posibilă să fie ştiut, cît e nevoie după EL, să-I aflăm Istoria SA cea adevărată, nu cea trucată de oameni, în decursul existenţei noastre pe pămînt, şi a LUI, cum a fost ascunsă cunaşterii noastre .
   EL, doreşte o comuniune cu omenirea, în continuare, pe principiile LUI, ce le vom şti .
   În principal, cam astea sînt, deci nici vorbă de isus, ci numai de EL, Ceatorul, şi Responsabilul de pămînt, natură, şi omenirea toată, mai sînt unele ce le voi afla cum trebuie, le primesc încă . Să se ştie bine, EL are nevoie de noi toţi, dar nu oricum, şi noi avem nevoie de EL, pentru a continua pe pămînt să evoluăm .
    Zilele astea se zvoneşte de un cutremur, nu va fi catrastrofal, ci numai un exerciţiu aproximativ, pe unde a mai fost .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu