vineri, 9 septembrie 2011

Imaginea

   Cu răul şi urîtul de un timp relativ îndelungat omenirea se-npacă, utilizindu-i în conlucrări ce-i strică imaginea, dar nu-i pasă lumii de cum e caracterizată ca nedreaptă, neserioasă izgonind binele şi frumosul cam de peste tot, în care şi religiile ce ar trebui să-L reprezinte-n lume lasă de dorit în îndreptarea şi spiritualitate adevărată-n EL şi Lumea SA.
   Paul Claudel : "Cu răul nu poţi compune înseamnă că, fără de elementele binelui, o lucrare, o compoziţie, o creaţie adică, nu e cu putinţă. Răul pur nu se învoieşte unei prefaceri în elemente vii. După cum orice realitate organică presupune anumite condiţii şi elemente pentru a răsări, tot aşa creaţia, atît de legată de viaţă, cere un ansamblu prielnic realizării. Pe acesta nu-l alcătuieşte o sinceritatea lipsită de valori".
   Nu se-ncheagă morala binelui, necesara îndreptare de la care a pornit începuturile lumii cînd EL şi Divinitatea SA se preocupau mai altfel de noi, mai de aproape încă nesupărîndu-L în aşa măsură prin nerespectarea SA şi nedreptate, că s-a îndepărtat tot mereu, azi puţini mai ştiu de EL cu adevărat sincer.
   Lumea de azi îL mai ştiu ca un îndepărtat Creator, cu vagi cunoştinţe despre EL şi Divinitatea SA, în timp EL a conlucrat cu singuratici ce-L respectau ţinînd viu stindardul cunoaşterii SALE pe pămînt, dar nerecunoscuţi lumii, astfel cam în toate părţile înlocuindu-L în religiile lumii cu iluştri necunoscuţi Divinităţii SALE, ce nu-i pot apără pe oameni de pedepsele recunoaşterii SALE, fiind imaginare nedreptăţi nespirituale ci minciuni gogonate nici de alţi drepţi crezute, e nevoie de o trezire la îndreptare în realitatea SA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu