duminică, 29 mai 2011

Totul

   De la începutul creştinismului şi a altor religii ce nu-L respectă cum dorea EL, EL i-a dezorientat, i-a învrăjbit între ei şi i-a pus în postura urîtă, rea de ucigaşi de semeni, uşurîndu-I LUI anihilarea lor, pedepsindu-I exemplar în decursul istoriei umane, dar nimeni în mod vizibil nu se trezea în a-L urma decît sporadic ici şi colo într-un anonimat programat de EL, nu ne vroia încorpore încă.
   Pe a-I LUI da, dintotdeauna, dar ei nu-L cuprind încă  în toată Dorinţa SA de înţeles între oameni, neamurile programaţi de mult timp să ne-ndepărtăm de EL, pînă de curînd, cam de sub un secol cred, cînd EL se-ntoarce cu faţa spre lumea-ntreagă aşteptîndu-I, pentru că şi omenirea se apropie de un liman universal programat, şi ori ori .
   El dorind să I ne aliniem în a-L urma, respectîndu-L, cît mai corect, cum E EL, Adevărat, Drept, Intransigent şi chiar Răzbunător cu ucigaşii, răii şi urîţii lumii . Trebuie să-L urmăm, înţelege, aflîndu-L în noi, îndreptîndu-ne, căutînd  să ne definim ca specie cum am fost programaţi de la crearea omului pe pămîntul SĂU, ca şi noi datori LUI întru totul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu