miercuri, 12 ianuarie 2011

"Fruntaşii" nostrii

   Da, e ceva de lucru, de îndreptat în societatea noastră actuală, pentru că lichelele de toate culorile şi categoriile au prins "aripi" furate de la cei cunsecade, şi s-au cocoţat sus în societatea noastră.
   Nu intru în amănuntele urît mirositoare a acestei afaceri de inversare a valorilor sociale, dar ar trebui nonlichelele şi cei în drept să-i întrebe cum au ajuns acolo sus înşelînd, să dea totul înapoi ce au furat.
   Şi mai ales cei cumsecade ar trebui să nu se mai facă, că nu-i văd pe netrebnicii cocoţaţi, şi să se suflice şi la treabă, pentru că au prins chiag puturos şi ne întoxică ţara, naţia şi tot ce avem şi sîntem.
   Cu toate că legile concurenţei ar trebui să-i măture pe neaveniţi, nu se-ntîmplă ceva normal la noi în ţară şi trebuie să-i cărăm în spate pe proşti,. hoţi, turnători şi securişti, chiar şi maimuţoii îgînfaţi.
   Domnia proştilor şi trădarea oamenilor cumsecade (Walthes Rathaenan). În ciuda tuturor regulilor politice şi economice "fruntaşii" noştrii fac prostii şi noi suferim, de ni-am luat unii lumea-n cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu